top of page

Üks lihtne praktika käesolevasse aega.

On uue tasakaalu loomise aeg. Selleks tuuakse väga sügavalt pinnale sisemist kooskõla takistavad sõlmpunktid ja allasurutud emotsioonid..

Tõlkisin ühe lühikese sissejuhatuse ja praktika Juri Voznessenskilt (Юрий Вознесенский). Soovitan soojalt. Energiad seda tehes on tugevasti tunnetatavad.

Alloleva video tõlge.

17.-19.09 on avatud järjekordne valgusportaal. Selle aja jooksul energiavood, mis "tõmbavad üles" kogu vana informatsiooni, mis on salvestatud mõistuse peentasanditele, ühe tugevnevad. Selle mõte on ärkamine vaimus, vana mõtlemise nullimine.

On saabunud aeg mõista sügavuti mõistuse illusoorset olemust ja vabastada kõik, mis on sellega seotud: emotsioonid, veendumused, tunded jne. See ei tähenda, et me muutuksime tundetuteks. Vastupidi. Kui teadvus ärkab, hakkame me ilmutama enda jumalikkust, ja tunneme ära tõelise armastuse väe ja jõu, mis ühendab meid kõiki. Inimesed on selle lihtsalt ajutiselt unustanud.

Võtke vastu uued valgusvood armastuse ja tänulikkusega ja paluge oma vaimul, inglitel ja vaimsetel toetajatel kergendada teie sisemisi ümberkujunemise ja -transformatsiooniprotsesse. Võite kasutada seda harjutust, see aitab teil tõsta oma vibratsioonide sagedust ja muuta valguseks kõik, mis teist väljub. ÕPPIGE ENNAST USALDAMA. Oma vaimu jumalikku olemust, Ta annab teile teada mitu korda ja kui pika aja vältel seda harjutust teha. Nüüd aga praktika ise. (videos algab 02:00) Kujutage enda ees puhta valge valguse sammast, see ulatub kaugele lõpmatusse. Sisenege sellesse jumalikku voogu...tundke, et olete täielikult mähitud valgusesse. teil on kerge ja mugav, tunnete ennast täiesti kaitstult, Hingake võimalikult sügavalt, kujutlege, et vaatate ennast kõrvalt ja jälgite kuidas toimub puhastumine ja teie täitumine valgusega. Olge selles voos seni kui tunnete, et sellest piisab. Arendage oma intuitsiooni. Tunnetage oma jumalikkust ja teie elu muutub. Selle jaoks on vaid vaja meenutada oma vaimu olemust ja kogu oma terviklikkusega võtta vastu jumalikkus iseendas.

Õnne teile, armastust ja eneseteadlikkust.

(Юрий Вознесенский)

Varasemad postitused:
bottom of page