Hinge tants.


Kuuloomise rännak labürindis.

13.juuni 2018

Kõigepealt tuleb mantra. mis on pärit labürindi rajamise algusest. ISA TAEVAS, EMA MAA, MINA, TEIE LAPS. Taeva ja Maa ühendaja, Loova Vaimu ja Emakese Maa kokkusiduja.

On kuuloomise aeg.

Tuleanumates praksub ja lõhnab tuli. Selles põlevad Kadakas, Jugapuu, Pärn, vana Pihlakas, Saarepuu, Hõbepaju, Nulg, Kuusepuu ja esiemade Roosi okkalised varred. Kuuloomise hetkel tuld süüdates andis sokk metsas kõva haukumisega oma olemasolust teada. Mets kajas ja kumises.... Mõne hetke pärast tekkis täielik vaikus. Lopsaka looduse lõhnad segunesid lõkkesuitsu, mürri ja Šhiva viirukiga. Kõik see tekitas õrna tunde ja keha justkui sättis ka ennast häälde selle kerguse ja õhulisusega. Labürindi lävepakule astudes tundsin, et pean kingad jalast võtma. Tõusis tänulikkus Emakese Maa vastu, see oli selline kerge tänulikkus, ilma süütunde ja kohustuseta... Loomulik nagu hingamine.

Teen taotluse. Lähen Kuuloomise rännakule, Kuu ja Päikese kohtumisele endas ruumi looma. Avanema uutele energiatele. Lähen kõndima HINGE TANTSU (selline lahe lause anti). Luban kehal liikuda nii, et oleksin jumalikus voogavas valgusvoos... Iga lause mida ütlen, on energeetiliselt tajutav. Jalge all on aga tunda justkui magnetit, mis hoiab mind püsti. Maa jõud. Ja samas tunnen kuidas otse ülevalt liigutab mu keha laskuv energiavoog. Ette ja taha, ringiratast, samal ajal kui Emake Maa mind hoiab ning toetab. Lähen keskmesse, Hinge ankrupaika, sümboolsesse koju, kus saavad kokku maa ja taevas minus. Vastu võtma, mis antakse, kogema, teadvustama. Kõndida on kerge. Justkui oleksin teises ruumis ja ajas. Või siis väljaspool aega. Totaalne vaikus.... Keskmes tunnen kuidas mu laup otsib ühendust Maaga Maa lõhnab mulla ja kivide järele ja nüüd kuulen kuidas sääsed pinisevad. Kummalisel kombel nad ei puutu mind. Keha on pehme ja piirideta. Tõstan pea taeva poole ikka veel põlvitades, Selg sirge, põlved vastu maad. Ja lõputu tänu, mis mind on saatnud algusest peale. Tuli lause: Ma võtan vastu Sinu Vaimu Annid. Tõusen. Seistes nõtkelt ja sirgelt, luban kehal liikuda just sinna kuhu voog teda kannab Mõnus tunne Taas tajun jalge all sedasama magnetilist energiat, Emakese Maa toetust, mis hoiab mind püsti, et võimas voog, mis paneb mind pöörlema, saaks mu keha kaasa liigutada. See siis ongi see „Hinge Tants“. Aeglaselt, vurri moodi,siis kiikuvalt ette-taha... Mõnus...

Puhastav,

Vabastav... Üks linnuke tuli ootamatult õrnu viise veeretama... Ikka veel kestab see ebatavaline vaikus. Isegi metstuvide kruuksuvaid kurguhääli pole kuulda.

Ma võtan vastu Vaimu Annid ja hoian ühendust Maaga. Luban juhtida, luban olla vastuvõtlik ja tahtekindel. Just nii. Selle lause peale keha kohe näitas, mis tähendavad sõnad tahtekindel ja vastuvõtlik. Keha liikus paindudes, nõtkudes, ette taha, keerlevalt, tundsin selgroogu algusest lõpuni... Hoidu jäikusest, luba olla voogav... Tunnen, et energia keskpunkt on südames, aga ka seal on energia kerge. Lihtsalt veidi tihedam. Sõnatu jagamine. Olemine. Usalda seda mis on. Täielik vaikus, toitev ja hoidev. Mitte midagi pole juurde vaja Süda kõneleb sõnatult.

Kustunud söed hõõguvad õrnalt valge tuha all, kui tänus tuldud teekonnale tagasi vaatan. Mõni hetk hiljem algab lindude sädin. Tänan, tänan, tänan!

Varasemad postitused:
väljakallamine
Tiik
Põdrakanep,2
väriheinad_ja_raudrohi
Jupiter ja Juno
tulelind
15207838_10207655148231815_1397733680_n
pööripäeva tuli,2
14384056_10207089684895585_1103708353_n
25_vortsijarvel_magnus_heinmets_big131
vana uks2
13664449_10206660711371515_1991985210_n
udune valgus
Alumiste köök
loojang, värvil_block
valgus_läbi_klaasi
nature-745863_1920
SlovakkiaPoolavist
Endast

Elu on tervik. Kõik tuleb ja läheb. Elu ise toob kohale kõik, mida vajame. Igaüks on Tee ja kannab endas tervikut. Oluline on olla kohal ja voolata eluga kaasa.

 

Loe edasi

 

Otsi märksõnade järgi

© 2017 Anu Kallavus