top of page

Lihtsalt üks mõtisklus - lõppudest, algustest, ootustest ja soovidest. Mida toetatakse?


Aasta lõppedes otsitakse ikka teadjaid ja meelelahutajaid, kellel on võlukepp ja kes näevad justkui “looride taha.”

Äkki hakatakse ennast samastama oma päikesemärgiga, et teada saada mis tuleb? Kellele antakse ja kellelt võetakse? Otsimine on hea. Teadmine samuti. Jupiter, Saturn ja Pluuto on liikumas Kaljukitse märgis, peagi liigub siia ka PäIke ja aktiveerub nn."varjutuste koridor."

Päike on kõikide energiate vahendaja meie süsteemis.

Ta on ka süda.

Tähelepanu juhitakse meie elu kõige olulisematele asjadele. Kolm vägevat planeeti on suurte muutuste toojad nii isiklikus kui globaalses plaanis. Astroloogias on Kaljukits vastutuse ja saavutuste märk.

Vormilise elu elegants, puhtus, praktilisus, selgus ja ilu on meie teha, meie vastutada on see, mida läbi enda füüsilisel tasandil loome ja kogeme. Mõned laused Kaljukitse kogemuse sügavaks mõistmiseks... “Igaühel tuleb läbida isiklik põrgu, et saada haavamatuks.” “siin saadav kogemus on "pisarate org või takistuste ületamisest tekkinud tänulikkus ja kergus.” “Ma olen kadunud taevalikus valguses ja ometi pööran ma selja sellele valgusele, et teenida mateerias.”

Need laused omandavad järgneval aastal väga suure tähenduse igaühe jaoks.

Eluga toimetulek, praktilisus ja eluvoogude korrastamine, juhtimine ja vastutuse võtmine asjade eest, mis meie elus toimuvad. On kerge vastutada kui teed asju õigel põhjusel. Veevalaja ajastul juhivad meid juba hoopis teistlaadi teetähised ja kingitusi jagatakse neile, kelles energia voolab sisemisel tasandil takistusteta ja vabalt. Veevalaja ajastul pole kohta eneseohverdustel. On käimas eneseteadlike loojate ajastu esimesed tõsised proovikivid. Paljud struktuurid, millega seotud oleme nii välises kui sisemises plaanis läbivad sügavat ümbersündi.

Elu peaks kulgema vabalt, loomulikumalt, orgaanilisemalt.

Kui kogeme kriisi ja takistusi peaksimegi vaatama endasse ja küsima, et kas ma olen valmis loobuma asjadest, mis mind ei toeta? On saabumas ettevalmistuste aasta. Kõigil on kõik olemas mis on vaja avardumiseks ja kasvamiseks.

Sageli on avatud uksed hoopis mujal, nende nägemiseks on vaja mõnel uksel lubada sulguda. Igaüks on unikaalne ja me kõik oleme Suure Elu teenistuses. Meile on antud võimalus panna kokku oma elu retsept nendest koostisainetest, mis hetkel on saadaval ja hakata küpsetama.

Veevalaja on Meistrite ajastu. Meistriks saadakse praktiseerides.

Ühendades südame, tahte ja mõistuse...

Igal hetkel hingame sisse tervikliku eluvoo, ja välja selle, millesse oleme lisanud oma panuse. Jagamiseks.

Südame, hinguse, mõtteenergia ja füüsiliste liigutuste kaudu. Universaalne ja kõikehõlmav loomisvägi on meie juhtida. Kõik, mis meisse siseneb, kohtub sellega, mis seal juba on. Oma sisemise ruumi korrastamine, teatud inertsi ja magnetilist külgetõmmet omavatest energiatest vabanemine võib olla keeruline seni kui me neid ei märka. Püüdes põgeneda uude olukorda või süüdistades asjaolusid, inimesi, saatust jne pole ometi võimalik sellest korduvate olukordade, emotsioonide ja mõtete nõiaringist väljuda. On saabumas väga suurte võimaluste aastad. Praegu läbime justkui oma süsteemi pudelikaela, kus võõrastest ja kitsaksjäänud katetest on vaja vabaneda. See sobib suurepäraselt igatlaadi energiapundarde lahtiharutamiseks. Peamine on siiski alustada Elu tuumast, oma olemuse sügavamatest kihtidest. Küsides, mis teeb mulle rõõmu või miks ma teen seda, mida ma teen?

Sinu vägi on väeti kui oled ta laiali jaganud. Kosmilises mõttes on iga hetk parim just selle jaoks, mis temas sisaldub. Seal on alati midagi hoomamatult suurt, milleni meid püütakse juhatada. Hirm ja usaldamatus ei võimalda meil ennast näha Suure Elu olulise rakukesena, mida toidetakse just sellega, mis temal on jagada terviku jaoks. Oleme energia vahendajad, muundajad ja transformeerijad.

Astroloogia on suurepärane õpetus, nii nagu paljud teised tervikust lähtuvad õpetused. Selle suurim tähendus ongi eelkõige unikaalsus ja kordumatus.

Paljud inimesed ei leia ikka veel endas olevat Päikest, loovat keskpunkti, kus on lõputult äratamist vajavad andeid. Paljude jaoks on tema elus kuningaks hoopis keegi teine ja päikesemärgi potentsiaal ei saa avalduda positiivses võtmes.: Liiga sageli on piduriks hoopis Kuu positsioon, meie minevik ja alateadvuse mõjud. Või juhib meid hoopis hirm ise otsustada, vastutada, väljendusse tuua oma elutõde.

Ka Jupiteri testid seisavad sellel aastal meil kõigil ees. Autoriteedid, vaimu ja võimu vahekord jpm. Soovitan väga uurida astroloogide abiga oma sünnikaarti kui lõpmatu potentsiaalsuse erakordset ja eripärast võimalikkust. Mida rohkem on meie olemuses avarust ja mida vähem kitsendavaid ootusi, seda vabam, õnneküllasem ja tegusam on aasta. Lubagem elul end juhtida läbi kõigi kogemuste ja olgem nendeks alati ette valmistatud, et võtta neist parim, mis elul on anda ja võtta tänuga vastu kitsendused ja ebakõlad, mis soovivad meid suunata radadele, mis on vastavuses meie olemusega.

Varasemad postitused:
bottom of page