top of page

Meis olev imedemaa otsib oma kuningat. Energiad, mida maailma kanname, on nad meie teenijad või vae

Kutse seminarile 27.- 28.07.2019

On Lõvi energiate valitsemise aeg. Lõvi märk on seotud meie sisemise lapsega, loovusega, meie keskmega. Sedapuhku sisenes Päike Lõvi märki väga tugeva neptuunliku toetusega ja Pluuto ning Uraani jõuiliste aspektidega. Saame olukordi lahendada neid vastu võttes, mitte põgenedes.

Kuna ta on tulemärk, siis annab ta meile aktiivsuse, julguse väljendada oma ehedat olemust, riskida, panna ennast oma elu keskmesse, sest meie väline elu hargneb lahti seestpoolt. Seal aga Elab Mängiv Laps, loov vaim meis,

kes mängides unustab aja ja ruumi piirangud, ilmutab ennast kui looja ja tõstab vormilise maailma taevasse... Julgeb võtta vastutuse ja luua ainukordne, ilming, olles isiklik ja samas täiesti isetu.

On veel võimalus tulla seminarile ja leida endas see mängiv laps. Võid mõista kui vähe on selleks vaja väliseid tingimusi. Kõik, mida hetkel vajame on alati olemas. Võime avada silmad,, käed ja südame. Sinu tõeline mängumaa asub sinus...

Meiega saab veel liituda 4-6 inimest.

Olete oodatud! https://www.anukallavus.ee/uudised

Varasemad postitused:
bottom of page