top of page

Varjutuste koridor 02.-17. juuli 2019. Pärlikarp ja pärl. Sisemiste haavade tervendamine. Varjude v

Täielik päikesevarjutus maakera kuklapoolel on möödas, ees on osaline kuuvarjutus,

mida saab vaadelda ka Eestis ja mille maksimum on 17.juuli öösel 00:30 Nende varjutuste kosmiline õppetund on seotud Vähi märgi vaimse sõnumiga:

“Ma ehitan valgustatud koda ja elan selles.”

Täna on 8. lunaarpäev. Fööniksi päev. See on sisemise alkeemiaga seotud päev, Päikese päev, mil meie tähelepanu peaks olema suunatud sissepoole, et meie vaimu tuli saaks teha sisemist puhastustööd ja vabastada meid mustusest, eneseimetlusest, lummadest... See on ka tundmatuga silmitsiseismiseks hea päev.

Olgu siinkohal öeldud, et ma ei jälgi kuu, tähtede ja planeetide kulgemist ja mustreid,

pigem nad elavad minu teadvuses ja aeg-ajalt tõmbab mõni sisemisest või välisest reaalsusest kinnipüütud sõnum erilist tähelepanu. Paneb otsima sügavamaid kihistusi ja neis leiduvaid sõnumeid. Täna, veel enne silmade avamist, kordus üks sõnum taas ja taas: “ Elu on püha, Elu on püha, Elu on püha…”

Astusin terrassile ja lasksin soojal õrnal vihmal ennast sellesse reaalsusesse tuua. Lõhnadeküllus oli kuidagi pehmem kui eile, õites pärnapuud ei sumisenud ja vaatamata hallidele pilvedele lendlesid pääsukesed kõrgel taevas. Hommikuse vihma järgi ei saa veel päeva ette ennustada, meenub isalt kuuldud lause. Kõik on muutumises, päev alles loob ennast… Valge vesiroos, mis laual klaaskausis ujus, süvendas veelgi seda õrnuse ja pühaduse tunnet. Justkui juhuslikult oli ta minuni jõudnud, tiigi süvendamise ja puhastamise tulemusel. Midagi juhuslikku pole. Süütan küünla ja läidan viiruki.

On õrn tunne ja lihtne olemine.

Vähi märgis liikuv Päike toob meie kõigi ellu tundlikkuse, seotuse ja vajaduse kodu ja turvalisuse järele. See on seotud meie teekonnaga emaihust emakese Maa kaitsvasse rüppe. Teekond füüsilisest seotusest vaimsesse turvalisusesse. See on ka haavade tervedamise teekond ja kaitsvatest kestadest väljumise teekond. Enda kui vaimolendi ilmalekandmise teekond.

Haavade tunnistamise ja tervendamise teekond. Igas haavas on peidus kingitus. Pärlikarpi kasvab pärl praktilistel kaalutlustel, haava tervendamiseks ja see on protsess, mille tulemus on lummavalt kaunis ja väärtuslik. Kui meil poleks haava, poleks meil siia maailma asja. Otsides rohtu oma algse sisemise lõhestatuse ületamiseks, tervendame me ka teisi. Meie õrn ja tundlik loomus otsib võimalust selles tihedas ja maises kestas avanemiseks. On vägevate vägede ühendamise aeg ja/ või vastandumise aeg. Kahe varjutuse vahel on justkui aktiveerunud jõuline energeetiline “köis”. Päike Vähi märgis täpses ühenuses Kuu põhajsõlmega teeb vastasseise Saturni, Pluuto ja Kuu lõunasõlmega. Saturn ja Pluuto, olles seotud minevikus loodud mustritega, liiguvad retrograadselt ja ka lõunasõlm on seotud harjumuspäraste, minevikust tuttavate toimimisviisidega.

Niisamuti ka Päike Vähi märgis on sageli justkui “tagurpidikäigul,” sest minevikukogemus annab turvatunde ja mälu hoiab alles möödunud sündmusi. Kuu pingestab seda energeetilist jõuliini läbi Kaalude märgi, tuues suhete kaudu esile olukorrad, mis on vaja lahendada eelkõige enda sees. Sõna karma võib tekitada mõnes inimeses fataalsuse ja hirmu tunnet, aga eelkõige on see võimalus lahendada ebakõlalisi olukordi, vabaneda pingest, olla praktiline ja teha, mis vaja ning muuta lepinguid -eelkõige iseendaga. Põgeneda pole kuhugi. Igal pool kohtume iseendaga. Meil on vaba tahe. Kohustus, vastutus ja meie igavikuline Päriskodu, mida kanname endaga pidevalt kaasas, on hetkel märksõnad, mis aitavad mõista ja mõtestada keerulisena näivaid olukordi. Turvatunde leidmine, mis ei sõltu välistest asjaoludest, tugevus, mis on seotud paindlikkusega. Elu vastuvõtmine, olukorra vastuvõtmine ja oma terviklikkuse säilitamine, vanast ja piiravast vabanemine. Kuidas?

Praegu on see võimalik vaid läbi kaasamise, avardumise, empaatia ja teatud mõttes leppimise läbi. Elu alustalad ja vundament vajavad eelkõige tähelepanu. Väärikus ja pühadus ilmutavad ennast sellel aastal väga lihtsal moel. Struktuurimuutused on vaja teha kõigepealt läbi viia meie endi sees. Kuidas paremini koooskõlastada see struktuur, mille kaudu endas olevat püha tuld maailmale edastada?

Kuidas ennast väljapoole jagada? Olemine on tähtsam kui tegemine. Harjumuspärane on sageli piirav. Väga levinud on laused, õigem oleks öelda mantrad, mida sageli kuuleme lausutavat, ja mis loovad võimast vanglat meie sees. “Ei ole võimalik”, ” tahaks muud, aga pean” jne. Täna pöördus retrograadseks ka Merkuur, mis on meie süsteemis kõikide seoste ja ühenduse “korraldaja.” Retrograadselt liigub ka Jupiter, olles energeetiliselt väga tugev kuna liigub oma märgis Amburis. Ambur on väga vaimne ja samas füüsiline märk, olles tugevasti seotud inimkeha ja Maaga. Ka siin on küsimus tule jagamisest. Intuitiivsest tarkusest, mis vastandub sageli välises maailmas toimivate raamide ja reeglitega. Kõik sisemised vastandumised “mängitakse lahti” reaalsuses, sündmuste, suhete ja olukordadena mida kogeme. Minu nägemust mööda on ainult üks võimalus selliste olukordade lahendamiseks. Hakata elama ausalt.

Elama elu, mis on vastavuses sinu sisemise tõetunnetusega. Maailmal ega teistel ei ole minu suhtes kohustusi. Harmoonia, rõõm, tasakaal ja küllus on alati kohal. Meie sees. On vaja vaid taasluua ühendus sellega, kes me oleme ja usaldada teadmist, mis meis elab. Vabaneda eeldustest, hinnangutest, hirmudest, ootustest. Kuulata oma keha, usaldada oma sisetunnet. Ausus on väga vabastav. Kõigi jaoks. Marss liigub Lõvi märgis ühenduses Merkuuriga, toidab loovust, julgust, eneserealiseerimist või ambitsioonikust ja enesekesksust. Küsides: Kes on sinu elus kunigas? Neptuun Kalades ja Veenus Vähi märgis teevad meid tundlikuks ja võtavad meilt relvad võitluseks. Sest tunneme teist kui iseennast ja tajume seotust, armastust, samasust... Aga see on ideaalpilt. Vesi on seotud ka põgenemisega, illusioonidega, liigse järeleandlikkusega, mugavuse, harjumuse, inertsuse ja minevikuga. Kohanemine võib olla nii arengut toetav kui pidurdav tegur. Niisamuti ka väljapoole suunatud tegevus. Me võime teha tohutult palju tööd, võtta endale suure vastutuse ja kogeda suurt rõõmu jagamisest koondades oma sisemised väed välise eesmärgi realiseerimiseks. Ei tohi vaid unustada, et tagasi saame me energeetiliselt alati selle, mida välja jagasime. Sageli endale teadvustamata, märkamata sisemist seisundit või püüdes mitte välja näidata seda, mida tegelikult tunneme. Tehes palju tööd, aga sundusega, pinges, ärritunult ja vastu tahtmist, oleme sunnitud selle kõik suures mahus tagasi võtma. Me pole siis rahul olukorraga, inimestega, sündmustega ja meiega ei olda rahul.

Alati on justkui midagi halvasti või valesti. Meie keha on imepärane instrument. Ta reageerib enne kui meie mõistus. On Vähi varjutuste aeg. On aeg, õppida kuulama oma keha. On hea aeg muuta harjumuspäraseid mustreid, kohustusi ja mõista oma tõelist rolli. Osaleda elus. Tunda, end tervikorganismi osana.

Mis oleks, kui ei teeks kompromisse oma vaimuga, ei paneks oma hinge vajadusi ootele, vaid olenemata oludest leiaks võimaluse teha asju õiges võtmes, sisemise tule ja vastutustundega, teades, et Elu toetab kui kõnnin oma kingades, ükskõik kuhu nad mind ka ei kannaks. Nii toimides jõuan igal juhul enese tõelisele olemusele lähemale Väga toetav on praegu Uraani ja Veenuse omavaheline aspekt, mis pakub spontaansust ja vabadust suhetesse ja võimaldab meil end oma lähedaste keskel vabalt ja sundimatult tunda. Ärgem kohustagem end tegema asju, mis pole vajalikud, pigem seotud harjumuse või arengut piirava mõtteviisiga.

Mida sa saaksid teha, et tunda end vaba ja õnnelikuna? Kohustuste täitmisel, mis on olulised, saame enda alati häälestada rõõmu ja vabaduse lainele. Teha sundusest vabadus läbi meeleseisundi.

Lõpuks paar lõiku raamatust: „Enda mõistmiseks kujutlege mitmekihilist olevust, mille kõik osad on eraldiseisvad kehad, mis hingavad ja on teistega ühendatud. Te olete füüsilised, mentaalsed, emotsionaalsed, vaimsed olendid, kes on omavahel ühendatud Valguse keha kaudu, mis kiirgab energiat ja liidab teid kokku valgusolendite lõputu arenguga…. Valguse Perekonna liikmetena olete te siia planeedile kehastunud selleks, et seada ennast oma töö tegemiseks valmis. Mis on teie töö? Teie töö on üsna lihtne: Te kannate Valguse sagedust piiratud valguse sagedusega süsteemidesse, sest Valgus on informatsioon. Seda informatsiooni edastatakse bioloogilisel teel teadvuse elektromagnetilise välja kaudu ja selles olete te eksperdid. Kui teil oleks enda visiitkaart, mille olete välja andnud oma identiteedi täielikus mälus, oleks seal kirjas midagi sellist:

"Valguse Perekonna Mässaja. Süsteemide Purustaja. Saadaval vaba tahte Universumis teadvuse süsteemide muutmiseks. Nõudmisel."

Te olete ühendatud kogu eksistentsiga ja evolutsiooniline hüpe seisneb uue teadvuse äratundmises ning ta siin ja praegu kasutusele võtmises.”

Ühiskonna ülim türannia ei ole püsiv sõjaseisukord. See on psühholoogiline teadvuse manipulatsioon, mille kaudu reaalsust defineeritakse nii, et need kes selles eksisteerivad isegi ei taju, et nad on vangis. Nad isegi ei mõista, et sellest, kus nad eksisteerivad on ka midagi väljapool.

~Barbara Marciniak, Plejaadlaste õpetused~

Varasemad postitused:
bottom of page