top of page

Teemandi lihvimise aeg.Täiskuumõtisklus.

Ilus ja külluslik täiskuu aeg.

Sõnumiks tuli - hoia keset. Olles võimsate energiate ja pidevalt toimuvate muutuste voos, tasub võtta mõttes hoog maha ja asetada ennast oma elu keskmesse. Seda juhul, kui sa oma teadvusega seal pidevalt veel pole. Teisiti võib asi väga laperdama minna. Kuna kõige jõulisemad energiad toimivad hetkel Kaljukitse ja Vähi teljel, jäävad need märgid Kaksikutes liikuva Päikese suhtes meie ressursside, energia ja väärtuste teljele. Väga jõuliselt tõmmatakse meid inimsuhetesse ja selle kaudu väga erinevate jõudude keerisesse. Me oleme sunnitud pidevalt muutuvates oludes jälgima oma sisemist kompassi. Kuhu on ta suunatud ja mis suund see õigupoolest on? Seega, kui me ei tunne enda vajadusi ja oleme oma kompassi orienteerinud “teistele,” on see väga keeruline aeg.

Kas me oleme võimelised panema asjad tähtsuse järjekorda ja sealjuures eelistama oma terviklikkust ja joondatust üle kõige. Usaldama oma keha sõnumeid ja vajadust “olla kohal” Selle aasta üks peamisi õppetunde on tervikus toimivate seoste mõistmine.

Õpime sellel aastal just vastastikuste suhete ja seotuse mõistmist. Kusjuures selle aasta “kosmilises programmis” on kõige tähtsam häälestumine oma sisemisele potentsiaalsusele ja selle rakendamisele konkreetsetes inimsuhetes. Ole, kes oled. Ära joondu teiste, vaid iseenda järgi. Eriti, kui tunned, et tahad olla toetuspunktiks, jagajaks, või palju “ära teha.” On mitmes mõttes pöördeline aeg. Teised on abiks olukordade loomisel, millest peame rohkem iseendana väljuma. Energeetiliselt tegemist justkui teemandi lihvimise protsessiga. See võib olla väga intensiivne, väga karm, väga vabastav, väga hingestav. Võime kogeda tiibade kasvamist või kärpimist. Kõik teenib vaid ühte eesmärki: viia sisemine ja väline, kõrgem ja madalam vastavusse. Siis ilmutab meie kaudu selle lihvitud kristalli seestpoolt lähtuv sära ja siis asetume oma kohale tervikorganismis. Olgu selleks siis meie füüsiline keha, perekond, rahvus, inimkond jne. Päikese vastas on sellel täiskuul Kuu ja Jupiter. Jupiter tõstab üles avardumise, aususe ja intuitiivse tarkuse teemad. Olles Amburi märgis on ta väga võimas: Meil pole võimalik ennast petta. Kõik petmised ja pettumused on kuidagi seotud meis olevate vanade muutmist vajavate arusaamadega.

Hinnagutega, ootustega, reeglitega…mis panevad meid justkui kõverpeeglisse, kus vaatame ennast teiste kaudu. Me ei saa teha teistele head kui petame ennast. Vertikaal on oluline. Muutumine ja uste avamine on vältimatu Jupiter ja Kuu on seotud otseselt meie keha tarkusega, mis vajab puhast, tõest ja autentset toitu igas mõttes. Nii füüsilist, mentaalset kui emotsionaalset. Meie keha on vaimu väljenduskanal. Päike (vaim) toob kõigepealt valguse kätte plekid ja kambrinurka peidetud ebakõlad. Aga see ei peaks meid mitte hirmutama. Alati tasub tänada, vabaks anda ja suurema selguse poole liikuda. Meie jaoks võõrast on vaja loobuda. Ootustest, et teine teab mida ma vajan, või et keegi teine täidab mu ootused. Vabanemine ootustest, et keegi teine saab minu elu muuta, minu ootusi täita või mind õnnelikuks teha, kuulub vanasse paradigmasse. Keegi teine ei tea ja ei peagi teadma mida sina vajad ja kes sa oled. Meie keha teab ja annab meile olulistest vajadustest alati teada läbi sisetunde. Iga rakk meie kehas on määratud tegema talle ainuomast tööd ja samas on ta seotud kogu tervikuga, töötades terviku heaks.

Praegu on oluline hoida fookuses kõrgemaid seadusi ja rakendada tugevat sisemist distsipliini, et saavutada sisemine vabadus ja turvalisus, mis ei sõltu välistest oludest. Ja samas on see vajalik eeltingimus, et olla suure organismiga orgaaniliselt seotud. Seda nii isikulises kui üleisikulises tähenduses. Just see ongi praeguse aja peamine proovikivi. Olla igas seotuses iseendana ja mõista, et sinust justkui "väljaspool" asuvad suhted ja sündmused on sinu reaalsuse osad. Sina oled see, kes vaatab peeglisse ja osaleb protsesside kogeja, jõustaja ja tõlgendajana selles elumängus.

Varasemad postitused:
bottom of page