top of page

Uraani ja Veenuse ühendusest. Vabadusest, maagiast ja kooskõlast. Ei midagi uut...

Täna on eriti maagiline päev.

Art by Christian  Shloe

Seda eelkõige just vabastava sõna, mõtte ja tundega töötamiseks.

Päike on ühenduses Mekuuriga ja Veenus on ühenduses Uraaniga, mõlemad fikseeritud maamärgis - Sõnnis. Päike astroloogias sümboliseerib vaimu, Merkuur on mõtleja ja ühenduste looja, siduja. Esoteeriliselt öeldakse, et Merkuur kja Päike on üks. Seda võiks sõnastada järgmiselt: see, keda ma arvan ennast olevat, see ma olen. Sellest eneseteadlikkusest lähtuvalt rullub lahti minu reaalsus. Täna on Kuu Amburis, ja on 15. lunaarpäev. Seetõttu on eriti oluline askees, liigsest loobumine, keskendumine peamisele ja sisulisele. Kõige olulisem sõnum minu jaoks mida tahan jagada, on seotud Veenuse ja Uraani ühendusega. Veenus ja Uraan paiknevad Sõnni 5. Kraadis, mille sõnumiks on kõikide maiste seoste ebapüsivus. Uraan on vabastaja. Ta tahab meid vabastada meie endi käest. Sageli luues olukordi, kus oleme näiliselt lõksus. Vabadus on kogu aeg kohal.

Piirangud on meie sees. Sageli eelistame vahetada ühe vangla teise vastu, sest otsime turvatunnet milleski (kelleski) püsivas ja kindlas: Ainus kindel asi on eluga kaasavoolamine, muutumine, areng. Uraan pakub meile vabadust, mis tuleneb terve pildi mõistmisest ja oskusest hoida sisemist fookust, mis võimaldab tasakaalustada välist ja sisemist. Olla kohal muutumises, anda vabaks minevik ja ootused. Uraan on ka seotud taotlustega, mantratega, kõrgema ja madalama sidumisega. Elektrilise tulega. Ka elektriga meie füüsilises süsteemis. Vabaduse demonstreerimisega ja sisemise vabadusega.

Uraaniga on seotud maagia. Teadlik ja ebateadlik. Isekas ja isetu. Kõik, mida loome, selle eest ka vastutame. Enne on Saturni testid, alles seejärel saame kogeda tõelist vabadust, mida pakub Uraan. Saturn kontrollib kosmiliste seaduste täitmist. Veenus, Uraan ja Saturn on kõik Kaalude valitsejad. Kaaludes loome taskaalu, leiame neutraalsuse ja vabaduse.

Kõigi süsteemide tasakaalustajaks on meie elus Veenus, kõige säravam planeet meie taevas. Solaaringel. Kõrgem harmoonia meis, mis otsib väljendumist läbi elude. Uraani parim väljendus on “kõikjalolemise kogemus. “ Iga hetke vastuvõtmine ja teadmine, et see, kelle kohta me ütleme Mina Olen, see keegi ja miski on kõiges ja läbistab kõike. Milline narrus on kuulutada midagi enda omaks ja seeläbi kogeda lõpmatut kannatust, sest oleme tõmmanud piiri enda ajalise ja ajatu olemuse vahele. Soovide ja reaalsuse vahele. Soovides muuta ebakindlat kindlaks, piiritleme oma maailma raamide ja reeglitega, mõtte- ja tundevormidega, unustades, et elu on voolamine. Soovid omavad magnetilist energiat. Nad loovad külgetõmbe inimeste, asjade ja olukordade suhtes, ja aitavad kogeda harmooniat. Korraks või mõneks ajaks. Kui hakkame soovitust kinni hoidma, on kannatus ja purustus vältimatu. Kuidas suhestuda oma elus olevaga midagi omamata? Võime hallata paljut, seda ometi enda omaks nimetamata. Ehk siis mõistes omandi tähendust hallata seda armastavalt, vastutusega ja nii, et see ei omaks meid. Sõnni märgi kogemus meie elus on seotud soovide transformatsiooniga. Meie sisemine fookus on magnet. Võib juhtuda, et mida rohkem püüame vabaneda millesti, mis meid ahistab, seda enam me jagame sellele olukorrale oma energiat. Öeldes, et seda ma oma ellu ei taha, tähendab energia mõttes, et just seda ma erilise jõuga enese poole tõmban. Veenus, nii kummaline kui see ka ei paista,on eelkõige seotud tarkusega. Tarkus on valgus. Veenuse kaudu ilmneb meie reaalsust üles ehitav V Kiir. Tema üks nimesid on Leegitseva Mõõgaga Ingel, Logose Armastatu, Saladuste Valdaja, Uks Jumala Mõistusesse, Kolmetahuline Mõtleja, Vormide Kristalliseerija jt.

Veenuse energia meie elus ilmutab ennast väga erineval moel. Ta võib olla inimene, kes tekitab meis harmooniatunde, avab meie südame, teeb seal ruumi valgusele ja täidab selle armastusega. Veenus teeb meie jaoks ligitõmbavaks olukorrad ja asjad, mis vastavad meie sisemisele harmooniavajadusele. See võib olla igaühe jaoks väga erinev. Üks Veenuse sümboleid on peegel. Kui meile ei meeldi meie elu peegelpilt, siis liiga sageli ootame, et inimene, kes meid armastaks, teeks meid õnnelikuks. Aga ometi on see, mis meid õnnetuks teeb, alati meie sees ja inimesed, kes meid armastavad, peavad meile seda peegeldama. Seda meie sees olevat valu, hirmu, klammerdumist, usalduse puudumist, enesehinnangut. Uraan on vabastaja. Ta on justkui Prometheus meie elus. Aga ego tasandil on ta pime mässaja. Võib olla julm, ka enda vastu, sest ta on üleisikuline ja sootu. Ta nõuab vabadust, mässab piirangute vastu, nõuab õiglust ja õiglust kõigi jaoks. Aga sõjaka vabadusenõudmise taga on alati meie sisemine vangla. Uraani poolt meie ellu toodav vabadus on harmooniat loov vaid siis, kui oleme enda suhtes isetud. Aga ka siin on konks. Enda suhtes isetu ja julm võib olla ka pommiga enesetapja. Või protestija, kes ei oska, ei julge või ei taha tegeleda sisemiste konfliktidega. Lihtsam on näha vaenlast väljas. Igaüks kogeb vangistust erinevalt. Vorm on alati piirang, aga mitte vormid pole need, mille vastu mässu tõsta. Piirang on meie teadvuse seotuses vormidega.

Ainult armastus ühenduses tarkusega, võib meile anda sellise isetuse, mis toob ellu harmoonia ja avaruse, võime mõista olukordi ja jääda sisemiselt vabaks. Võime igas olukorras avarduda või kapselduda. Aga see olukord, mis meie ellu tuleb, on juba vastavuses Suure Plaaniga ja meie asi on see enda kasuks pöörata. Kedagi teist pole. See “teine” on minu reaalsuse osa. Näen teda läbi oma alatedvuse mustrite. Ütle talle: “Sina, kes sa oled mina, keda ma just praegu kogen,” ma võtan su omaks. Ma võtan omaks kõik, mida oma reaalsuses kogen. See kõik olen mina. Meenus üks aastate eest tõlgitud vabastav taotlus mida kasutasin ja mis täna meenus. Autor Ljudmilla Glovatskaja.

Minge peegli ette, vaadake silma oma peegeldusele ja lausuge kõva häälega: ma näen enda ees inimkuju, mille taga peidab ennast jumalik vaim. Vaim minus on sedavõrd vägev, et ta võib täielikult varjuda inimkuju taha. Ta on minu Kõrgema Mina Olemus.

Läbi inimvormi on üha ilmsemalt näha jumalik vaim minus. Ta ärkab ja tõuseb minus, ma tunnen ta jõudu. Ma näen kiirgust, mis täidab kogu mu olemuse, kõik minu rakud.

Ma pöördun oma rakkude poole: kui te olete haiged, siis ma palun Sind, minu maagiline kõrgem olemus, jumalik vaim, et Su kristalselt puhas energia tervendab teid.

Ma palun teil teadvustada, et igaüks teist, minu rakud, on lahutamatu osa tervikust. Ma tean, et iga rakk minu oraganismis omab teadvust ja mälu.

Ma saadan oma jumaliku vaimu ja ta äratab, valgustab ja tervendab iga rakku minu organismis.

Vaim ja mina – me oleme üks tervik.

Rakk ja mina – me oleme üks tervik.

Rakud minu oraganismis ja vaim- me oleme üks tervik.

Minu mõtted tervisest, puudusest, loomingust, eneserealisatsioonist, kõik, mis on olemas minu peas, sisaldub ka minu oraganismi rakkudes. Ma luban oma rakkudel mäletada oma jumalikku päritolu. Ma näen kuidas nad ärkavad, elustuvad, omandavad jumaliku valguse ja kiirguse.

Jumalik valgus ärkab minu organismi igas rakus, täites mind seestpoolt särava valgusega.

See jumalik särav valguse kiirgus täidab kogu mu olemuse. Nii füüsilise keha, emotsionaalkeha kui mentaalkeha, elustab minu hinge. See valgus toob välja, valgustab, selgitab ja tervendab minus oleva tiheda inertse energia, mis on seotud haigustega, vanade mälestustega, muretsemisega, üleelamistega tuleviku pärast. . See jumalik kiirgus toob mulle täieliku tervenemise, noorenemise ja elujõu.

Ma olen tervik, mis mõtleb ühtselt, minu iga rakk tunneb ennast terviku lahutamatu osana terviku eluringluses. Ma olen siin ja praegu, ma olen vaim inimkehas. Ma otsustan ja luban endal elada oma elujõulises terves kehas, ma armastan sind ja ma tänan sind, minu armas keha.

Ma tänan sind, minu armas terve keha, jumaliku vaimu puhas kanal, jumalik valgus, tervenemise maatriks, mis kõik on minu olemuse osad, mis täidavad minu iga rakku.

Minu rakud on terved ja noorenevad lõpmatult.

Minu rakud elunevad, ärgates Elule. Nad on MINA OLEN ELU. Mina olen Elu, mina olen rõõm, tervis, nooruslikkus.

Ükskõik milline haigus on vaid ajutine, ta on tervenemisprotsessi osa, mis viib välja liigse, tuues kaasa uue tervenemise.

Ma olen terve füüsiliselt, emotsionaalselt, mentaalselt, vaimselt.

Ma armastan ennast, ma armastan elu, ma jumaldan elu.

Olgu nii!

Varasemad postitused:
bottom of page