top of page

Vahet pole, mida sa kardad. Sinu olemus on valgus. Oled võlur ja võluväe kandja.

Saabumas on Sõnni Täiskuu, see on Budha sünnipäev. Vesak. Valguse pidu.

19.mail, kell 00:11 Erakordselt võimsate energiate puhastav väljakallamine. Piiravate takistuste kõrvaldamine. Varakambrite avamine. Mitu inimest küsis täna, et kas midagi hirmsat on sündimas?

Püüan olulisi märkamisi sõnastada võimalikult vähe astroloogilist sõnavara kasutades. Täiskuu on opositsioon e. vastasseis. Kõik vastasseisud on seotud Sõnni märgi õppetunniga, see seob kõik 12 märki Sõnni teemaga. Sest iga sodiaagimärk on seotud oma vastasmärgiga. Alati. Läbi vastasseisu õpime ületama objektiivse ja subjektiivse maailma vastuolu. On erakordselt võimas aeg, muuta arusaamu, mõista mida me õigupoolest kardame ja miks. Meie reaalsuses on kõik seotud meiega. Kui tahame midagi muuta, peame julgema avada uksi, mida hirmu, valu, suure tundlikkuse või soovimatusega „mitte kunagi enam seda kogeda,“ lukku oleme pannud. See on meie põrgu. Aga need nn. „pimeduse energiad“ hoiavad lukus mitte ainult pimedust, vaid sulgevad juurdepääsu valgusele. See on peamine põhjus, miks kosmilised ja üleisikulised väed, meid vahel raputavad sundides meid silmast-silma kohtuma sellega, mida näha ei taha. Mis iganes põhjusel. Elame kvantfüüsika ajastul. Teame, et meie reaalsuses ei toimu mitte midagi, mis pole meiega seotud. Kõik on kõigega seotud. Igaüks ise saab teha puhtaks oma ruumi ja peatada pendli võnkumise. Maailma juhivad seadused. Saturn on seotud kosmiliste seadustega. Karmalise tasakaalustamisega.Ta on seotud võimalusega luua oma elus taskaal, võttes vastu olukorrad ja neid lahendades. Saturn liigub praegu oma kodus Kaljukitse märgis ja terve suve retrograadselt. Tagurpidi. Isikliku vastustuse võtmise aeg. Sügavate alateadvuse mustritega kohtumise aeg. Suurpuhastuse aeg. See võib olla väga jõustav ja vabastav, aga ka hirmutav. Meid sunnitakse kohtuma asjadega, mis meid sügavatel tasanditel vangistavad. Vajame julgust otsa vaadata oma sisemisele pimedusele. Julgust kohtuda sellega, mis elu toob. Meie subjektiivne maailmanägemine, näeb enda vastas „teist“ ja on ta veendunud, et see „teine“ on kannatuse või valu põhjustaja. Võin temast ära pöörata, võin lahingusse minna, aga see ei lahenda vastuolu. Vastasseis meie sees jääb alles. Meie elu pimedad punktid saame valgusesse tõsta vaid „teiste“ kaudu.

Ärge tapke sõnumitoojat, tahaks hõigata sellesse saabuvasse täiskuu-öösse... Kui ma armastan ennast, siis ma mõistan kust on see „tegelane“ pärit.

Saan ta omaks võtta, tänada ja öelda, et luban sul nüüd minna. Ma tundsin su ära. Või kui ei tundnud, võin ikkagi tänada ja öeda, vabanda, olen unustanud, kus me kohtusime. Aga ma näen sind, tean, et sa tulid minu isiklikust pimedusest ja saadan su nüüd valgusesse. Mina vastutan selle eest, mis minus on. Ma võtan su omaks. Mina olen valgus. Mul on nii palju maagilisi tööriistu. Võin kasutada armastust, tänulikkust, heli, maagilisi vabastavaid lauseid... Alati kui ilmub olukord, mis mind hirmutab, ahistab või valu teeb. Ma jään endale kindlaks selles, kes ma olen. Ma võtan su vastu. Mina olen valgus. Tean, et olen loonud kõik need koletised läbi hirmu. On väga karmaline aeg, sest Pluuto, Saturn ja Kuu Langusesõlm on ühendses Kaljukitse märgis. Kõik nad on tulnud meid minavikust vabastama. Nad kannavad mineviku mustreid. Ainus hea lahendus on vaadata Elule läbi terviku. Usaldavalt. Mõista kust pärineb hirm, valu ja kõik meid vangistavad olukorrad. Saada kokku kõigi oma osadega.

Lahendus on TERVIKLIKKUS. Loomulikkus. Igaüks On Elu, mis on osa suure tervikorganismi energiaringlusest. Kõik, mis pinnale kerkib, otsib valgust. Vajab armastust ja mõistmist, kust ta pärineb. Mitte kunagi pole midagi valesti.. Kosmiline toetus tuleb läbi Vähi märgi, kus on põhjasõlm, harmooniliselt seotud Neptuuniga. Vähk on seotud massiteadvusega, pimedusega meie sees, mis tuleb valguseks muuta. Vähi märgi mantra kõlab: „Ma ehitan valgustatud koda ja elan selles...“ See koda on meie keha, kus igal rakul on oma dharma. Igaühel on täita oma unikaalne rolli. Nii ka inimene kui inimkonna osa ja Emakese Maa tervikorganismi osa. Teine suur toetus tuleb Neptuunilt. Tugevasti ja harmooniliselt aspekteeritud Neptuun Kalade märgis. Neptuun on vaimne armastus. Isetu. Nii nagu kõik üleisikulised planeedid võib ta olla väga ”hea” või ”väga halb.” Küsimus on selles, kas vastame tema kõrgemale või madalamale osale. Egoteadvuse jaoks jaoks on ta seotud, vangistusega, põgenemiise ja fanatismiga, mis on kaugel reaalsusest. Aga mitte Neptuunis pole asi, ikka meis enestes.

Neptuun tahab meid tõsta, "peenendab" meid. Võime ennast kaotada armastuses või leida, et kõik on armastus, kaotades kõik relvad, millega teiste vastu võidelda..

Liiga sageli esitame tingimusi ja ajame taga oma unistuste maailma, kuhu pääseme vaid läbi Saturni testide. Saame vabaks läbi kõige omaksvõtu ja kujunenud olukordade lahendamise. Ootustest loobumine on suur vabanemine. Mida kõneleb Jupiter päikesetõusu punktis, Asc-l? Ta on samuti omas märgis, Amburis. Teemaks Lävepaku ületamine. Oma erinevate osade integratsioon. Oma tõe äratundmine ja selle järgi toimimine. Avardumine. Ka Jupiter liigub retrograadselt.

Seega saab avardumine toimuda vaid võõrast ja valest ja minevikupiirangutest vabanemisega.

Küll elu toob kohale need tegelased, kes meid proovile panevad. See võib olla väga vabastav - olla, kes oled, öelda, mida pead tõeks, elada selle järgi, mis on sinu jaoks õige. Teised pole takistus. Süsteem pole takistus. Takistus on sinu sees.

Hirm. Autoriteetide, seaduste, teiste tarkuse ees. Intuitiivne Tarkus, mis on teadmine ja äratundmine unikaalses võtmes, on hirmuga lukku pandud. Aga ka see lukk otsib võtit.

Ja lõpuks Uraan. Sõnni märgis, 84 aasta järel. Valgustuslik revolutsioon. Vana maailm, vanad arusaamad, põkkumas uutega. Ees on väga suured muutused, kus kõrgem plaan tahab madalama ”üle võtta”. Uraan toob uued väärtused, uued inimsuhted, uued tehnoloogiad. Uraani ühendus Veenusega kannab väga huvitavat sõnumit. Veenuse kraad annab meile teada, et ”kõik materiaalsed seosed on ebapüsivad” ja Uraani kraadis on sõnum: ”Kullapott vikerkaare lõpus”. Küllus, mis tuleb maise ja taevase loomuse sidumise kaudu. Jälle SEOTUS kui võti. Kuidas mitte olla seotud hirmu läbi. Hirm viib sisemiste manipulatsioonideni, selle tulemus on draama, mis "ilmutab ennast reaalsuses. Algmuster on alati minu sees. Võibolla tuhendeid elusid vana, mitu suguplõve vana. On loomulik, et ma ei tunne teda ära. Aga nüüd on võimalus talle silma vaadata. Muuta. Teha kummardus Elule. Võtta vastu ta toetus ja suursugusus. Päike on Sõnni 28. kraadis on seotud inimese võimega tõusta teadvuses ja tunnetuses kõrgemale bioloogilistest piirangutest Kuu Skorpioni märgis on väga võimsa sõnumiga. Võime ära tunda kogu eksistentsi siduv ja integreeriv printsiip.Võtmeõnaks on”Samost”. Olemus, autentsus, ehedus...Kuu on meie hinge kodu, meie keha, unikaalne ja ainukordne, täiuslikult toimiv organism suure Elu oluline osake.

Skorpioni märk kesktaevad. See on selle vastasseisu eesmärk. Skorpioni sõnum hinge inglilt kõleb; "Lahtiütlemine ja võit." Kuna reaalsus luuakse seestpoolt väljapoole, siis see, millest lahti öelda, on meie sees. Ütlen lahti vastandumisest, võitlusest, sellest mis mind siemiselt vangistab. Suhestun inimestega hinge tasandil. Tõstan pimeduse valgusesse. Enda sees.

On justkui "hiiglaslike laamade" paigaltnikumise aeg. Seemnete kestast väljmurdimise aeg. Väjumine vanglast, mille oled enda teadmata ehitanud. See on väljapääsmatute olukordade ülima kriisini jõudmise aeg, et saaksid selleks, kelleks oled määratud saama.

Mida veel lisada. Saabuva täiskuu kaardis on palju sõnumeid, mis veelgi rõhutavad sarnaseid sõnumeid. Mõned laused, mida võiks kasutada. Looduse arukus toimib kergelt, pingutusteta. Võtan kõik vastu. Annan kõik vabaks. Kõik tuleb ja läheb. Olen osa suurest Elust. Kohtun igas hetkes iseendaga. Olen valgus, mis hajutab pimeduse. Olen julge, sest usaldan Elu. Olen paindlik, voolav ja püsiv voolamises. Olen osa suurtest muutustest, olen muutuja ja muutja. Võtan igas olukorras vastutuse, mis on minu sisemise tõega kooskõlas. Teen valikud, mis ületavad kahesuse, minu ja teiste eraldamise. Kas keegi veel kardab saabuvat täsikuud, siis see on esimene hirm mis vajab vabastamist.

Varasemad postitused:
bottom of page