top of page

Vabadus ja seotus. Täiskuu saab valguse Päikeselt.


Skorpioni aeg algab Täiskuu ja Suure Ristiga taevas. Täiskuu on 24.10 kell 19:45. Suurte ja sügavate muutuste aeg. Iseendaks jäämine ja sisemine muutumine, oma varjudest vabanemine, vabadus seotuse tingimustes. Skorpioni - Sõnni teljel kohtume ihade, kire, soovide ja tugevate emotsionaalsete kogemustega. Sündmuste ja olukordadega, mille mõtestamiseks vajame igavikulist mõõdet, sest oleme siin seotud teiste inimestega emotsionaalselt, sageli seletamatul moel... Skorpionis õpime tundma oma väge, mõistma sündi ja surma, kogeme kriise, et vabaneda illusiooni ja galmuuri kütkeist. Siin oleme seotud soovide, ootuste, vajaduste ja omandiga. . Sügavad kogemused tulevad siin tavaliselt partnerluse kaudu. Kõik suhted ja lepingud peavad saama energeetiliselt tasakaalustatud. Olgu siis raha või mõne teise energia kaudu. Intensiivsus ja sügavus, mis on omane Skorpioni märgi energiatele, eeldab pidevalt vanast kestast vabanemist, uusi väljakutseid, julgust, visadust, hinnangutest loobumist. Siin on oluline näha, et kõik pärineb ühest allikast. Duaalsus on arengu tööriist. Pooli valides on sõda lakkamatu. Omandist kinni hoides, tõmbame ligi purustavad väed. Tulevad nad siis sündmuste või inimeste kaudu. Meis olev energia loob külgetõmbe ja paneb võnkuma pendli... Me saame vabaks seotuses, kui oleme tasakaalustanud andminse ja saamise, kui suudame samastuda inimesega hinge tasandil, aktsepteerides ta vigu, valikuid, õppetunde, õnneotsinguid.... Minu jaoks on siin kõige olulisem pidevalt teadvustada, et midagi isiklikku pole olemas. Oleme kõik Suure Elu teenistuses kogu oma olemusega. Mitte midagi ei kuulu meile. Ometi oleme vastutavad selle eest, mis loome, sest kõik pöördub tagasi algusesse. Maali autor: Josephine Wall See annab vabaduse ja julguse olla just see, kes oled. ....................... Täiskuu hetkel on Kuu ja Uraan on vastasseisus Päikese ja Veenusega. Varjutuste telg Lõvi-Veevalaja märkidest moodustab nendega risti . Põhiteemad: suhted, grupid, võim, manipulatsioonid, teisalt unikaalsus, loovus, vastutus ja vabadus.... See on justkui sündimise ja uuenemise protsess. Kuu ja Uraani ühendus Sõnni märgis on seotud kahte väga sügava sõnumiga kraadiga. Uraan kraadi sümboliks on "Puhas mägijõgi." Oma olemuse selge, hägustamata, spontaanne ilmutamine... Kuu sümboliks "Elektiline torm"

Kosmiline jõud, mis on võimeline transformeerima kõike, mis sisaldub loomulikus eksistentsis. Kuna Uraan on üleisikuline ja plahvatuslik ning kõikehõlmav, siis siin võib allasurumine lõppeda plahvatusega, kaosega, purustusega. Samas võib hetkega saabuda selgus, teadmine ja ka otsustavus, et vabastada end oludest, mis meid vangistavad. Eesmärgiks on siin suurem vabadus, kooskõla ja harmoonia.

Päikese ühendus retrograadse Veenusega Skorpionis aitab meil oma olemise sügavamtest kihtidest leida üles pimedad punktid ja tasakaalustamist vajavad allasurutud tunded valguse kätte tuua. Võime saada kingitusi või peame loobuma millestki. On energiate tasakaalustamise aeg. Seda nii meie enda erinevate osade vahel, isiklikus partnerluses, grupis kui suhetes ühiskonnaga. Skorpioni märgi eripära on see, et üles tõstetakse just sügavatest kihtidest, ära peidetud, allasurutud asjad, olukorrad, millel sageli meie üle nähatmatul moel võimu omavad. Seega tasub olla tänulik kui midagi "pinnale ujub" ja selle lahendamise järel meie sisemine ruum vabamaks saab. Kõik, mis meie seest välja tõmmatakse või millega meid silmitsi seatakse, toob läbi lahendamise vabaduse ja viib meid oma väele lähemale. Teema on mahukas. Kes soovib oma elukogemusi mõtestada, selgust saada ja mõista praegu käimasolevaid õppetunde, on oodatud seminaridele. Sellisel väelisel ajal kohe kaks võimalust. Olete oodatud!

https://www.anukallavus.ee/seminarid

Varasemad postitused:
bottom of page