top of page

Südame läbikatsumised.

Jalad viisid täna nagu iseenesest koduse püramiidi otsa.

Siinsamas maja taga aias.

Astmedki olid olemas. Polnud tema tipus seisnud vähemalt kümme aastat.Isklik mäetipp platvormiga. Siin saab isegi istuda.Silm haarab kaugusi ja toob kaasa paljude mäetippude kogemused. Korraga oli kõik kohal. Liigagi palju.Tee viis edasi labürinti ja Elu ise kõneles..

Seisan labürindi lävepakul.

Tuli jutustab. Suits kannab teadmist. Põlemisel vabaneb energia... Põle...

Ole...

Tee...

Tunne...

Koge...

Ahhh...võrratud lõhnad haaravad mind keerisena endasse Mürr, viiruk, Kadakas, Nulg, Kask, Pärn, Saar.. Metsast kostub jutukõmin. Metstuvid oma kurguhäälega... Sahisevad Haavad ja Kased...

Elu kõneleb... Tuul tõukab tagant ja tuli toetab. Lähen otsima vastust küsimusele terviklikkuse väljendumisse toomise kohta. Kuidas olla nagu tuul, nagu tuli, nagu puulehed hingamas, elu ehitamas ja salapära sahistamas... Linnud siristavad, mürr lõhnab, lennuk kõmiseb kõrgel taevas... Hing laulab ja keha justkui avardub kõigis suundades... Lähen terviklikkuse otsimise teekonnale, uste avamise teekonnale. Et see, mis on sees ja see, mis on väljas, saaksid kokku läbi äratundmise, läbi voolamise ja läbi kogemise. Helisemine, kohisemine, sosistamine, kaasavoolamine...

Vaatan metsa poole ja tuleb sõnum: keskme hoidmine...

Kuusepuu ja sirgeselgsed valgetüvelised Kasepuud ütlesid mulle, et kõige selle kõrval, mis voogab, kohiseb, voolab, liigub ja sulandub - hoia fookust. Süda seob maailmu. Hoia keset. Tee mida igatsed. Loo endale võimalused.

Olen keskmes. Süda kõneleb ja õlad. Justnagu mingi kandam oleks kanda. Annan vabaks. Las see avardub teadmiseks ja lahustub... Silmad peatuvad auguga kivil. See on pärit Kommunismi mäetipust. Toodud armastusega. Mäletan seda andmist ja vastuvõtmist. Tean seda tunnet. Tajun neid piire maailmade vahel. Kõrguste ja sügavuste vahel inimese sees ja looduse vägevuses, mida silm väljast haaras ja süda kutsus kogema.

Aga nüüd ja praegu kõneleb see auguga kivi justkui Kõige Kõrgemate Mägede tippudest, elavateks kristallideks vormunud elukogemustest, mis on justkui vaja sealt „nõelasilmast“ läbi tuua.

See on sõnum elukogemustest, mille läbi meie südameid on „läbi katsutud“; kust liigne on kadunud, ja kus midagi väga kontsentreeritud kujul, selgelt ja õrnalt, justkui aroomideküllane lõkkesuits, teadvusesse kandub. Et kõik need tormid, marud, takistused ja ülimad pingutused, mis on kogetud vaimustuse võtmes, saaksid nagu vulisev oja või õrn mürrilõhnane tuuleõhk ühest südamest teise voolata... Süda hakkas puperdama nende sõnade peale, ja justkui mingi ojake pääseski vulisema ja linnukesed hakkasid sädistama ja tuul hakkas mu seelikusaba lehvitama ja keha tahtis tantsida... Igaühel meist on oma mäed, oma kogemused, äratundmised ja südames läbikatsumised.

See on nagu karastamisprotsess, kus vermitakse vorme. Selleks, et edastada midagi, mis elamise läbi on maiseks kogemuseks vormunud vaimne energia. Asjad, sõnad, või heliteosed, tants või omandatud oskus mida endas kanname... Kui nad on läbinud „järelekatsumised“, tuleks nad läbi jagamise voolamisse anda, vabastada kogeja uue väljakutse jaoks.

Avada uksi elule, anda jagamisse see, mida enam ei vaja, et olla valmis uueks üha terviklikumaks kogemiseks... Ei midagi võõrast. Sinu südame tules vermitud kogemus ühendab kõrgused ja sügavused.

Vastuvõtmine, kogemine ja jagamine on tervik. Elu kolmainsus, Tervikliku elu kolm tugisammast. See on see, millest täna labürint kõneles.

Jumalannadelt toetavat sõnumit küsides tuli kaardipakist "IXCHEL"

Sõnum.

Oled kui kanal Jumalikku tervendusjõusse.

Tahte jõud ei ole sama, mis nõudmise jõud.

Nõudmine tuleb lapsepõlveajast, kus selle aluseks on hirm.

Tahe põhineb kindlal teadmisel, et oled osa Suure Hinge tarkusest ja graatsiast. Oled kui piksevarras, mis energait edastab.

Ühenda oma energia puhta mõttetegevusega.

Ära kõhkle, ole otsusekindel.

See jõud on sinus juba olemas.

Ühenda see suurema allikaga ja lase sel sinu loomupärast energiat võimendada.

Sel moel oled kui ühendus Lõpmatusega.

Vaimsus on kõikjal ja kõiges...

(Maali autor Gayan Sylvie Winter&Jo Dosé)

Varasemad postitused:
bottom of page